Antalya Deprem / Antalya Haritası | Tatil Rehberi Tatilpanosu.net : Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı .

Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi .

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi . Türkiye'deki Fay Hatları ve Ä°simleri
Türkiye'deki Fay Hatları ve İsimleri from www.nkfu.com
Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Deprem birçok ilden de hissesildi. Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu.

Deprem birçok ilden de hissesildi.

Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Afad verilerine göre deprem, 9.59 km derinlikte . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi . Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem birçok ilden de hissesildi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin .

Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de de hissedildiği öğrenildi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde .

Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Türkiye'de Deprem Bölgeleri Ve Fay Hatları Kısaca
Türkiye'de Deprem Bölgeleri Ve Fay Hatları Kısaca from www.derszamani.net
Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi . Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de de hissedildiği öğrenildi. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi.

Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de de hissedildiği öğrenildi.

Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Deprem birçok ilden de hissesildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Afad verilerine göre deprem, 9.59 km derinlikte . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi . Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de de hissedildiği öğrenildi. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Afad verilerine göre deprem, 9.59 km derinlikte . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde .

Afad verilerine göre deprem, 9.59 km derinlikte . Eski bakanlardan Ä°mren Aykut’a “Gümüş Gezgin” ödülü
Eski bakanlardan İmren Aykut’a “Gümüş Gezgin” ödülü from www.muglagazetesi.com.tr
Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de de hissedildiği öğrenildi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi.

Deprem birçok ilden de hissesildi. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de de hissedildiği öğrenildi. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Afad verilerine göre deprem, 9.59 km derinlikte . Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı.

Antalya Deprem / Antalya Haritası | Tatil Rehberi Tatilpanosu.net : Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı .. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de de hissedildiği öğrenildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi . Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi.